Bassie & Adriaan op avontuur met de Welpen

10 t/m 15 juli 2011

logboek Dinsdag 12-7-2011

Omdat alle welpen gister hartstikke moe naar bed bed zijn gegaan was het een lange en rustige nacht. Om 08:30 waren alle welpen wakker en zijn we opgestaan. Ook vandaag hebben we eerst een stuk hardgelopen en een paar rek en strekoefeningen gedaan, Daarna hebben de welpen weer heerlijk ontbeten. Na het eten werd er ook weer gecorveed. Tijdens het corvee hebben de welpen een brief gevonden van de geheimzinnige opdrachtgever. Hierin stond een coördinaat. Omdat een aantal welpen al met kaart en kompas kunnen werken hebben ze dit uitgelegd aan de rest van de groep. Het coördinaat kwam uit op de leemkuil, dus zijn we daar heen gegaan. In de brief stond ook dat de baron een aantal dingen had gestolen van Bassie en Adriaan.
Eenmaal aangekomen bij de leemkuil zijn alle welpen in groepjes uiteengespat. Er waren heel veel leuke attracties in de leemkuil, van klimtoestellen tot skelters. Deze waren een grote hit want er stond al snel een grote rij welpen te wachten om een keertje rond te mogen rijden over het circuit. Na een uurtje spelen en klimmen gingen we lunchen. Ze hadden weer een lekker lunchpakket gemaakt 's ochtends dat ze daar op konden eten. Na de lunch konden ze weer verder klimmen en klauteren en hielden zelfs races met de leiding, want deze speelde natuurlijk ook mee! Er werden door verschillende welpen pakjes gevonden met spullen die de Baron had gestolen. Itse had een pakje gevonden tegen een boom aan en Silvan en Dylan beide een in op de skelterbaan. Rond een uur of 5 gingen we weer terug naar de blokhut en stonden Drintel en Warbol weer met een lekkere maaltijd voor ons klaar. Vandaag aten we nasi met kip en groenten.
Na het eten begon het te regenen en moesten we noodgedwongen naar binnen toe. Daar kwam Adriaan ons weer een bezoekje brengen. Adriaan heeft samen met de welpen de pakjes uitgepakt. In de pakjes zaten de spullen voor de spelletjes van morgen! Voor het slapen gaan hebben de welpen nog een film van Bassie en Adriaan gekeken en zijn ze lekker gaan slapen.

Welpen Subanhara-Liemersgroep Zevenaar